Wencel Sp. z o.o.


Sous vide Hendi


Gotowanie w próżni – używając francuskiego pojęcia sous-vide – trwa kilka, a nawet kilkanaście lub kilkadziesiąt godzin, ale przynosi wyjątkowe efekty. Mięso przygotowywane w temperaturze około 60–70 stopni Celsjusza zachowuje wyjątkowe właściwości odżywcze i smakowe, jest także ugotowane równomiernie, z zachowaniem apetycznych soków i bez ich wypływania. Choć o metodzie pierwszy raz usłyszano na przełomie XVIII i XIX wieku, dopiero od kilku dekad jest faktycznie wykorzystywana w modnych i nowoczesnych lokalach gastronomicznych, a także w domach, w których smak ceni się ponad wszystko.

Maszyny do gotowania sous vide marki Hendi można zamówić w sklepie z profesjonalnym wyposażeniem dla gastronomii: premiumgastro.pl. Przy wyborze należy bardzo uważnie zapoznać się ze specyfikacją techniczną i opisem poszczególnych modeli, aby cieszyć się z jak najlepszego wyboru i korzystnego stosunku jakości do ceny.

Czy opłaca się inwestować w kolejny, dodatkowy sprzęt do kuchni? Jeśli myśli się o gotowaniu kreatywnym, nowoczesnym i pożądanym przez świadomych klientów – nawet nie warto się długo zastanawiać.

Utworzono: 2019-07-12

Wystaw komentarz



Nie zamieszczono jeszcze komentarzy.



Informacje:

Nazwa: Wencel Sp. z o.o.
Adres: Potockich 105a
Kod pocztowy: 04-534
Miejscowość: Warszawa
Telefon: +48 22 613 32 12
WWW: https://premiumgastro.pl/




Oceń:

Ocena (0 z 0 głosów)






Inne Firmy

© Copyright 2019 | www.polrun.pl